Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz eight #77905 üzenetére

    Merlin átveszi a gyártoi modulokat amelyeknek nem "beszerezhetők" a forráskódjai, ezért (tudomásom szerint) egy csomó minden hardveresen gyorsított ami a többi fw-n nem az (pl ott az flow cache (a CTF utódja), amit a többi fw prociból csinál). - csak annyit tud átvenni amennyit a gyártó enged, 1 évig azt használtam az AC68U-n. Annyira nem estem hanyat a tudásától, a gyárinál mindenképp jobb és más nem nagyon volt elérhető arra a routerre, az AiMesh is elég későn került bele, mert ugye nem volt elérhető. HGG egy hektikus, bizonytalan kiadású firmware, Tomato meg csak most jelent meg.
    Továbbá van olyan amiben azért a 86u állva hagyja a 65p-t - érdekes is lenne ha nem lenne olyan dolog ami esetleg jobb az AC86U-ban, de az AC65P valójában AC2600-as ami ezért a pénzért tuti cucc. Annyira nem voltam elájulva a gyári rendszerétől de 1,5 hónapig azt használtam, az biztos, hogy úgy is jobban osztotta a netet az AC68U-nál, pedig az sem egy rossz router. Ha nem lenne OpenWrt az AC65P-re vagy nem tetszene az sem akkor AC86U-t vennék, esetleg Synology RT2600AC-t, bár az nem biztos, hogy jó lenne, az 1900AC-val sok gondom volt.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák