Új hozzászólás Aktív témák

  • atee

    őstag

    Sziasztok!

    Idén úgy néz ki, hogy új helyre költözünk. Még nincs pontos dátum, (leghamarabb nyár vége, legkésőbb december) de jó előre szeretném ezt is letudni.
    Szóval a kis másfélszobás lakásból ahol papír falak vannak. Egy lényegesen nagyobb 100+nm és jó vastag öreg téglafal fogja akadályozni a wifi jelet. Bár elképzelésem az van, hogy a ház közepén van egy optimális pont ahol szerinet mindenhol rendben lesz.
    A biztonság kedvéért egy komolyabb routerre fogok váltani. Ami megbírkózik ezzel a feladattal. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak nagyon trágya net elérhető a környéken mindnehol, de ettől még olyan eszköz kellene ami akkor is elegendő lesz, ha valami csoda következtében egyszer lesz normális elérhteő sávszélesség is.
    Persze szükség esetén vagy, hogy a kertbe is elérjen..majd a gyakorlatban derül ki, hogy kell e valami jel erősítő!
    Bármi jöhet, de fontos, hogy egyszerűen lehessen a sávszélességeket kiosztani vagy adott esetben blokkolni is! Nevelő célzattal ;]
    Alap esetben Az asztali gép kábelen fog csatlakozni. Minden más wifin, 3-4 tv és ugyan ennyi mobil, 1 esetleg később 2 notebook, 1 konzol...Mi lenne most az ajánlott eszköz erre?

    Köszönöm!

    D-day 2002-01-04 01:54

Új hozzászólás Aktív témák