Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Piftuka #53791 üzenetére

    Másfelől... hát nem éppen így működik ebben a topic-ban is az "Ajánló" fejezet?

    Nem, éppen nem így működik, mivel ebben az esetben egy külföldi írásra történő hivatkozás alapján lesz elismételve a tény!

    Félre ne értsd, Frawly kolléga biztosan jó írást olvasott, bízom is az értékítéletében, sokat szoktunk eszmét cserélni más szaktopikokban, viszont időnként vannak vesszőparipa-szerű mondásai meg emleget erdőben járkáló kopasz emberek videóit is :D .....sokszor naponta leírja, hogy az UEFI kell, mert az a jó.....egyszóval rajta kívül senki nem tudja hol olvasta ezt a tényt.

    Így az elv sérül, mert nem sokan mondanak valamit tapasztalat és rengeteg különböző írások alapján, hanem sokan ismételgetik gyakorlatilag ugyanazt a számomra ködös külföldi írás alapján. Remélem átment a különbség érzékeltetése!

    Emellett Frawly szaki meg a többiek, akik itt szakik, nagyságrendekkel jobban értik az SSD-k csínját-bínját. Én csak műkedvelő laikus vagyok. De ugye ahhoz csak értek, hogy keletkezhetnek a téves tények! ;)

    ***********************************
    Különben meg minden SSD-met itteni ajánlások alapján vettem....még azt is, amit napokon belül ki kellett cseréltetnem más tipusra! ;] Teljesen meg vagyok elégedve az ajánlásokkal, csak hát sok hsz-t elolvasok, amiatt is látom, mikor mehet félre a dolog.

    Itt a 20*1 nem ugyanaz, mint az 1*20

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák