Új hozzászólás Aktív témák

  • 3.Aragorn

    addikt

    1. ~30ezerFt picit mehet följebb de 40 fölé nem szívesen mennék.
    2. 1 Tb
    3-4. Asztali gép (adatlapon feltüntetve), alaplap msi z97 gaming 5 így sata és M.2 Slot is szóba jöhet.
    5. Minél több. ;] Tényleg nem tudom eldönteni, hiszen nem ismerem a piacon szereplő termékeket, azok tartósságát, stb. Mivel fontos adatok lesznek rajta nem is a garancia hossza érdekel, hanem az eszköz megbízhatósága, az ha 10 év garis cucc száll el 3,5 év múlva ugyanúgy nem vigasztalna,mintha 3 év garis halna meg fél évvel a gari időn túl... szóval értitek.

    6. Gyors elérésű adattárolót szeretnék, rendszernek már van egy ssd (Samsung 840 evo 120Gb)
    Ezt nem is bántanám, az új meghajtót nem particionálnám meg amiatt hogy az egyik felére rendszer menjen a többire meg a többi, hacsak nem annyival jobb/gyorsabb lenne az új (amit kétlek), illetve ha ugyanonnan fut a rendszer is mint a játék, akkor megérzésem szerint nem lesz jobb a teljesítmény (sőt talán gyengébb lesz), mintha dedikált külön ssd-ről menne a rendszer. De ez most részletkérdés...
    Szóval arra gondoltam hogy dedikáltan lenne egy külön meghajtóm a mindennap használt apró fájlok (pl képek) és játékok betöltéséhez, tárolásához. Jelenleg egy WD6401AALS szolgál erre a célra. A 2-3000 képet tartalmazó mappák beolvasása igencsak lassan megy neki. Emellett már 10 éves, nem éppen halk és ma csak úgy random leállt, így megijedtem; a fontosabb adataimat nem ott (vagyis nem csak ott szeretném tárolni). Valamint a játékok is meghálálnák, ha mind ssd-ről mennének.
    A válaszokat előre is köszi :R

    Nem minden vándorút céltalan...

Új hozzászólás Aktív témák