Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Pyttawrx #58304 üzenetére

    Nézd, tőlünk azt ajánlasz, amit akarsz. De követni kell az árakat, meg nézni, hogy mely termékekkek van TÖMEGES tapasztalat lehetőleg, azokat kell preferálni, ha csak pár ezressel drágábbak, kisebb kockázat őket akkor megvenni.

    Az A400-zal valóban vannak problémák, jó pár meghibásodott darabról olvastam én is, meg belassulási panaszokról, mikor a gép is lagol tőle, de ezen állítólag a legújabb firmware-re frissítés segít. Igaz az A400-nál az árát is figyelembe kell venni, az is hozzátartozik az összképhez, a legolcsóbb SSD szinte, amit kapni lehet ismert gyártótól.

    Erről a PNY-kről nem tudunk semmit. Idáig csak egy emberre emlékszem, aki itt vett a topikban PNY-t, ő nem jött panaszkodni, de ennyi még nem elég tapasztalat ahhoz, hogy ajánlani lehessen. Ráadásul én nem látom, hogy árban annyival olcsóbb lenne, hogy megérné kockáztatni. Ez a baj ezekkel a kisebb, ismeretlenebb márkák modelljeivel. Eleve a terméktámogatás is gyengébb rajtuk, riktább vagy nincs firmwarefrissítés, nincs SSD Tool szoftvere a gyártónak, az SSD specifikációiban nincs rögzítve se a NAND, se a vezérlő típusa, se az hogy milyen cache van rajta. Általában a boltok is kevesebb garit adnak ezekre a modellekre.

    Az a baj, hogy az egyéni tapasztalattal nem sokra megyünk. Pl. nekem is van egy jól működő Adata SU650-em. Baj nincs vele, igaz nem is használom sokat, riktán csatlakoztatom külső meghajtóként. De ajánlani nem merem senkinek, mert netszerte száz számra vannak meghibásodott darabok, egy elcseszett széria, tömegesen döglenek, mint a legyek.

Új hozzászólás Aktív témák