Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz myckey #65979 üzenetére

    Ebbe az SSD áras cikkbe is véletlen botlottam bele, vagyis kiverte a szemem főoldalon.

    Aham, amiben írják, hogy októberben megjósolták..... :DD akkor már inkább a látóasszonyok. ;]
    Évente lehet ilyen írásokkal találkozni, volt nemrég olyan is, ami húzósabb áremelkedést jósolt, mert az iPhone-ok gyártása miatt......(áremelkedés elmaradt) Nem érdekes, mivel jelen helyzetben totál kiszámíthatatlan minden gazdasági folyamat. Ettől függetlenül se menne túlzottan lejjebb az SSD-k ára, bár kb 2 évente duplázódó adatmérettel szinte feleződtek eddig az árak, lassan már kezdenek az 1 terás SSD-k is elviselhető áron lenni.

    Én asztali PC alá veszem

    Az se rossz, bár nekem kis gumigolyókból álló lapok jöttek be anno. Desktopba nekem is ezer éve egy 120gigás Intel van, letöltés más meghajtókra megy, de ahogy írod is, kényelmesebb, ha egy nagyobb SSD-vel is meg lehet oldani mindent letöltésen kívül. Ha kis meghajtók feleslegessé válnak, nem érdemes bánkódni miattuk, én is félreteszem ezeket, valakinek mindig jó a notebookjába, ill pendrive-ként is alkalmazom ezeket külső házakba rakva.

    (#65978) ontheground

    Erre az 1 magos dologra nézd meg a kernel processor.nocst paraméterét 1-es értékkel, nekem anno bejött, bár már elég halvány az emléke.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák