Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz alton1978 #68763 üzenetére

    Szeva!

    Tapasztalat nélkül írom neked, viszont legutóbb nem említetted, hogy a mentések ennyire operatívan mennek és akadoznak! Ki ne dobáld feleslegesen a rengeteg pénzeket! (amikor nekem is küldheted őket)

    Ennyi a lényeg:

    Unlike the WD Black series, the Blue SN550 does not have a DRAM cache, instead opting to use a portion of its 1 TB of flash memory as an SLC cache. [link]

    Ha WD Black vagy Samsung 970 EVO Plus-t veszel, nem kell új alaplap és mindkettőben van 1GB DRAM cache, ami vélhetőleg megoldja a problémádat jó eséllyel.
    Samsungok jobbak erre a célra talán, de nyilván azokat mindenképpen hűteni kell, de gondolom a WD Black-et is. (nyilván azt célszerű most venni, ami kapható jó ár/érték arányban)

    Ha a 980 Pro-t megéri megvenni, akkor azt vedd, mivel visszafelé is kompatibilis és ha mégis új lapot veszel, SSD-t már nem kell venned! :)

    (megvárhatjuk a szakik véleményét is, de a DRAM cache vagy anélküli SSD-k közötti különbségről nálad végzett munkák esetén kb ugyanezt tudják mondani, ha nem is nagy méretű fájlokkal dolgozol, ahhoz pont elég nagyok, hogy szükség legyen a 1GB DRAM cache-re)

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung PM883 1,92TB SSD 50eft

Új hozzászólás Aktív témák