Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz lezuvius #11038 üzenetére

    Ha másfél méteren belüli távról nézed a 43"-es képernyőt, akkor talán ki tudod használni, a többi csak placebo, mert az emberi szem ennél nagyobb távról nem érzékeli az fhd és az uhd közötti különbséget. Tehát hiába van PS4 Pro-d és 43"-es uhd TV-d, 2 méterről ugyanazt fogod látni, mintha fhd megjelenítőt használnál. Utóbbiból viszont jobb minőségűt lehet kapni 150 ezer Ft környékén, mint uhd-ból.

    Ha ragaszkodsz az uhd-hoz, akkor abból 150 ezer Ft-ért én nem tudok elfogadható minőségűt ajánlani. Jelenleg 185 ezer Ft-tól kapható ez az LG 50UH635V, amiről jókat olvastam/hallottam. A panel csak 50 Hz-es, de ennek ellenére állítólag jó a mozgásmegjelenítés, ill. edge ledes, aminél típushiba a felhősödés, de itteni tapasztalat alapján ennél a típusnál nem jellemző. Hangsúlyozni szeretném, hogy saját szememmel nem láttam, ill. hogy sajnnos nem sztenderd a gyártási minőség, így kifoghatsz rosszabb példányt is, szóval neten rendeld, ha tudod.

    Ebből a típusból nincs kisebb/olcsóbb.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák