Új hozzászólás Aktív témák

  • f4lcon

    őstag

    válasz Piftuka #42013 üzenetére

    kezdem érteni, hogy mit mondasz, és egyre jobban el vagyok keseredve...

    abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kiválóan értek angolul, így elkezdtem külföldi fórumokat is olvasni. az egyik, ha nem a legjobb összefoglaló az avforums-on Dodgexander írása ami kifejezetten összeszedett, mindenre kiterjedő és olvasmányos leírás, méretenként.

    ebből (meg további hozzászólásaiból) arra a következtetésre jutottam, hogy nem biztos, hogy egy gigantikus tévét kell vennem. Igen, tudom, soha nem lehet elég nagy a tévé, és amíg a panelban laktunk az 50" hatalmasnak tűnt, most meg, hogy a nappalink akkora mint a panel lakásunk volt kompletten, hát az 50"-es tévé eltűnik (de semmiképp nem látszik nagynak)

    szóval ugyan azt írtam, hogy 60"+ tévét keresek, de lehet végül mégis csak a Pana 58"-asa lesz a befutó (TX-58GX800 vagy 830)

    igen, egyből megkötéseket hozok, mert nem 120Hz, de van HDR amit az esetek nagy részében nem fogok kihasználni, mert a Telekom box-on jövő tartalmak jellemzően inkább csak 720p vagy 1080i nulla HDR minőségűek... viszont van ALLM ami jól jöhet, ha egyszer a gyereknek mégis vennék egy PS4-5-6-ot (ami éppen akkor lesz) és így a HDR is értelmet fog nyerni, viszont a 50/60Hz igazi visszalépés lesz majd... a többi meg - hát kb ugyan az.
    Méretben persze összesen 8"-t nyerek, kb 20cm-t amit lehet, hogy nem fogok észre venni :(
    a következő lépcső ahogy nézem a Sharp-on kívül, amit ajánlottál (és ahol nagyon sok a kompromisszum) a Hisense H65U8B

    “The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

Új hozzászólás Aktív témák