Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegyirabló

    veterán

    Sziasztok!

    Nagyon keveset nézek a nagyszobában tévét, sőt, inkább csak hallgatom, miközben dolgozok a gépen, ennek ellenére még is szeretnék egy tévét a nagyszobába (igazából a kisszobában sem nagyon nézem, valószínűleg csak a korral jár a "Tévé a lakás tartozéka." mentalitásom.).

    1. Tévére szánt összeg, forintban? - Tudom, hogy utáljátok, ha azt írja valaki, hogy minél kevesebb, de minél kevesebb. Igazából a legjobb az lenne, ha egy kereskedő fizetne nekem, hogy hazahozom a tévéjét. :D Szeretném olcsón megúszni, de ha a minőség olcsón nem lehetséges, akkor meg fogom fizetni.
    2. Mire használnád leginkább? - Tévé nézés (hallgatás). Jelenleg Telekom IPTV van, de nem kizárt, hogy a jövőben 4IG/digi DVB-C lesz, de még a Vodafone TV sincs kizárva.
    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? - 2,5 - 3,5 méter. 49 coll minimum, 55 coll maximum helykorlát miatt.
    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? - Világos szoba, néha nappal, inkább este, de akkor is jól megvilágított szoba.
    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? - Mindkettő, és egymagam nézem.
    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) - Igazából egyik sem, ha még is benne van, nem szedetem ki belőle.
    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) - HDMI, DVB-C
    8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? - Inkább középen, de az oldalsó is beleférhet.
    9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) - Nekem nagyon beváltak az LG tévék.
    10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) - Légegeres kapcsoló nem lenne rossz.
    11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? - Csak új.

    Köszönöm szépen!

    [ Szerkesztve ]

    Aquila non captat muscas.

Új hozzászólás Aktív témák