Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Wasp91 #37017 üzenetére

    Komolyan nem tudom milyen játékokkal szoktatok ti játszani.

    Az UE3 motoros játékok pikk-pakk betöltenek mindenféle értelmes winyóról, nem csak RAID-0 vagy 1 kötetbe pakolt raptorokról és szerver SSD-kről.

    Most nemrég feltettem a StarCraft II-t, és a 840 Pro-ról is lassan tölt be (úgy értem tényleg lassan, már elunom magam a töltőcsíkot nézve, mert el vagyok ettől szokva, hogy egy játék ennyit töltsön, akár HDD-ről, nem még SSD-ről -> itt nyilván nem a háttértár a szűk keresztmetszet).

    Szóval ez játékfüggő is, de a mai játékok többségének szerintem nem szükséges a gyors winyó, csak ha minden másodperc számít, és/vagy pl. bizonyos RPG játékok (amikben gyakran jön elő a töltőképernyő) vagy a Rage (ami agresszíven stream-eli a textúrákat) megszállottja vagy, de akkor nem a Black, hanem egy nagyobbacska (>=128Gb) SSD lesz a barátod.

    Egy Red és egy Black nem ég és föld, egy Black és egy SATAIII-as SSD igen. De a Black legalább drágább és hangosabb, a rendszer SSD-t pedig az sem váltja ki. A játék pedig változó, szerintem nehezen becsülhető és nem hatalmas súlyú kérdés, mert van amikor gyakorlatilag mindegy, vagy ha nem, akkor az is inkább SSD-ért nyafog.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák