Új hozzászólás Aktív témák

  • Hali all!

    Nagyjából elfogyott az a 300GB terület is amit még január környékén "kinyertem". Akkor úgy volt hogy komolyabb üzemben a WD RED a nyerő, a GREEN csak tárolásra és kevés üzemre való. A BLUE széria 500GB-ig, BLACK szériából bármely méret tartósnak bizonyult.

    Most két eshetőség van:
    1.: Meglépni az SSD-t ami sztem még mindig drága, és betenni a gépbe még 2DB WD RED 1TB meghajtót.
    2.: HDD még, de a Windows és gammák WD Black 500GB, és ugyancsak WD RED 2×1TB.

    Melyik legyen? Ha SSD-t veszek úgy tűnik a 180 max 240GB a sáv az amiért még perkálnék. Ha SSD a márkát is javasolni kellene, mert ha valamiben akkor abban nem vagyok képben. Mondjuk a HDD-k se különösebben ismertek, igazából a lényeg hogy a fejparkolósdi ne okozzon gondot, ne érjen el fél év alatt 300ezer parkolást :D Ha mégis állítani kell, akkor ne kelljen külön gyártósor hozzá :DDD A külső adattárolásra is ráfér ezek után a bővítés, oda 2×2TB WD RED van/volt tervezve, bár ez még mindig elódázható, mert plusz 2×500GB lesz ha a gépből kijön minden HDD.

    RED 1TB
    RED 2TB
    Az 1TB lenne bent és a 2TB kint majd. Most is tutik ezek a HDD-k?

    Aztán nem idevág, de hátha mégis: külső mobil rack most melyek a jók? Ilyenből van 3db, beváltak, de úgy tűnik nem igen kapható már. Szóval rack-et is ajánlani kellene ha lehet. Előköszi!

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák