Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    sziasztok, HDD-t keresek, ezzel kapcsolatban kérnék tanácsot,

    jelenleg a gépemben (és a környékén) 1 TB-os 2,5"-os 5k rpm-es Hitachi travelstarok vannak összesen 4x1 TB

    lassan betelik a tárhely, bővíteni szeretnék, természetesen ez a típus már sehol nem kapható, és ahogy olvasom, az SMR-rel is vannak most már gondok.

    az SMR engem nem tudom mennyire érint, különösebb munkát nem bíznék a HDD-re csak adattárolásra használnám (vagy archiválás, vagy médiatárolás)

    lehetőség szerint 2,5"-os példányt szeretnék, jobban fér, és halkabb is, 1 TB elég lenne bővítésnek, de ha van olyan példány, ami ennél nagyobb, és jobban megéri megvenni, akkor arra is vevő vagyok

    az igények rugalmasak, ha valamiért nagyon muszáj, lehet 3,5"-os HDD is, de ezt ha lehet elkerülném. a gépről tudni kell, hogy most egy Crcucial MX500 SSD van benne rendszermeghajtóként, aminek tulajdonsága, hogy rendesen be tud melegedni, és ezzel rend szerint befűt a többi HDD-nek is, ha terhelem.

    mit tudtok ajánlani, mi az amit érdemes megvenni, preferáltan 2,5"-on, 1TB vagy nagyobb méretben? (ha nagyobb akkor nyilván felértékelődik a megbízhatóság mert ebben az esetben már csak úgy tudom hatékonyan szervezni ha megy rá fontosabb adat is)

Új hozzászólás Aktív témák