Új hozzászólás Aktív témák

  • golyani

    addikt

    válasz Kolondrum #34306 üzenetére

    nem szoktam. suliba járok ha jó az idő az oda vissza kb 40km meg ha még aznap elmegyek motorozgatni akkor még beleteszek 20-30-at. hétvégén csak a környéken motorozgatok az 2 nap alatt szintén max 70-80km. általában ~200km-ként tankolok 5-5,5 litert ez általában 5-7 napra elég. ha meg pakkom van akkor kocsival megyek. ha nem vagyok lusta akkor suliba bringázok. esőbe meg csak akkor megyek ki ha már nagyon nem bírok magammal mit kezdeni a házban, illetve ha elkap egy kóbor eső.

    nálam igazándiból egy furcsaság van amire nem találtam még választ: random egy-egy hosszabb motorozgatás után ha megállok és 1 óra múlva indítanék egyszerűen nem indul. olyan mintha a karbiból elpárolgott volna a benzin. olyankor kis forgatás, illetve néhány rúgás után mikor nyit a vákuumcsap és lecsorog a benzin beindul rögtön. egyébként akár 1-2 hét állás után is pöccröff.

    a karburálásom meg meleg időre van belőve. ha hűvösebb időben a krúzolós gázállás-t(40-45km/h) tartom akkor elmegy 45-ig ott meg elkezd lassulni és ha húzok egy kövérebbet akkor kicsit gondolkodik. nyáron melegben ez nincs. mondjuk a karbit is csak egyszer szedtem szét kíváncsiságból 5év után, de hát alig volt benne egy vékony réteg vízkő, amit ujjal kilehetett törölni az úszóházból. akkor kitisztítottam, de maradt minden ugyanolyan. gyertyaképen példaértékű őzbarna.( elektród egyik fele mondjuk kicsit sötétebb másik világosabb)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák