Új hozzászólás Aktív témák

  • mesger82

    csendes tag

    Sziasztok,

    Egy kis segítségre, tanácsra lenne szükségem. Adott egy MEX Sahara kínai csoda. Ezt a robogót Apám kapta egy munkája után, mert megszorult anyagilag a megrendelője (Ezeknek az értékesítésével foglalkozott). A Robogó vadonat új volt. Mi kipróbáltuk, de mivel senki nem motorozott a családban ezért el lett rakva, hátha jó lesz még valamikor címszóval... Hát nem kellett... Meg is feledkeztünk róla. Kb. 10 évet állt a nagyszülőknél a tárolóban, úgy ahogy akkor elraktuk.

    A Robogó 2010/02-es gyártású, jelenleg 27 km van benne. Ami hibát eddig feltártam: Az akksi kifolyt (ezt egy cserével lehet orvosolni), az üzemanyagtartály belseje merő rozsda és a szintjelző is be van rohadva. Utóbbit beraktam rozsdamaróba. Nem tudom jó ötlet volt-e, de szépen levitte a rozsdát és majdnem úgy mozog a kis ballon rajta mint az új... Azt gondoltam, hogy megtöltöm a tankot is rozsa maróval és hagyom állni benne (persze nem úgy, hogy a robogón van :) ). Szerintetek menyire jó ötlet? Az üzemanyagcső elrévült, az csere. Úgy, mint az üzemanyagszűrő, az is cserés.

    Mire kell még felkészüljek, mi lehet a probléma? Motorral lehet probléma? Váltó? Az olajat cseréljem, ha igen milyen olaj kell bele? Milyen karbantartást kell még elvégezzek rajta? Válaszaitokat előre is köszönöm.

    Üdv,
    Gergő

Új hozzászólás Aktív témák