Új hozzászólás Aktív témák

  • szilchi

    őstag

    válasz csongi #86947 üzenetére

    Villa,sárvédő,lámpa tartó,fejidom,jobb index helyén lyuk (azon az oldalán csúszott vagy 10 m-t),fékkar letörött,tükör kuka,meg az oldal idomok is sérültek.Olaszban találtam pár dolgot Ebay-en,de pl fejidom amerikában van,legalábbis máshol nem találtam,és az 70 ezer volt,mire ideér lesz az 100.Most járt le a műszaki,lett volna amúgy is pár szokásos dolog (szíj,görgő,légszűrő,hátsó gumi,féktárcsa+betét,stb...) amit cserélni kellett volna,Szerelő átnézte meg mondta keresett ő is neten alkatrészt de idomra ő is csak az amerikait találta Ebay-en.Szerinte cakunpakk hogy visszahozzuk az életbe,kellene rá egy,munkadíjjal együtt,250-300 ezret locsolni.Bár szerinte mivel nem színazonos az amcsi idom,azt fényezni is kellene,az még dobna rá egy 60-70 ezret.
    A Jazz is annó 270 volt,kivülről jó volt,a motor hengerfejes lett.Kapott egy generált 250-ért és azóta tekertem bele kb. 12 ezret gond nélkül.Most is csak kopó alkatrész csere lett volna műszakira,csak közbe jött ez :( .
    Csodát nem is várok annyi pénzért,ezelőtt 6 éve sem annyiért bár akkor kicsit meglepett hogy alig tettem bele 1500 km-t és nyomta a fehér füstöt :D.De ok,akkor ment a generál és összesen kb. 500-ért lett egy jó motor.
    Átrágom a dolgot,de most olyan gépet kellene néznem amihez erre felé is kapni alkatrészt :)

    Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

Új hozzászólás Aktív témák