Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Elmentem egy kisebb körre. Kőszeg mellett Óház kilátó, Hétforrás, majd Velemben a kápolna volt a célpont. Az Óház kilátó kaptatóján kidöglöttem, Írottkőnek nem mentem neki..Az egy másik túra lesz.
    Múltkor már mondani akartam, mikor motort akartam venni, mondta valaki, hogy sokkal nem leszek előbbre mint egy 125-össel. Néha úgy gondolom, ez is igaz, 10-20km/h sebességgel megyek gyorsabban. De ma...a 125-öshöz képest durván háromszoros nyomaték kellemessé tette a hegymeneteket. Minden erőlködés nélkül megy fel hegyre, akár magasabb fokozatban. Nekem is sikerült párszor rángatást produkáltatni, ahogy Fenix-nél, azér 60 alatt ha elfelejtek visszakapcsolni, van egy kis rángatás, nem veszélyes, inkább csak a láncot rázza. Amúgy nálam 60-tól használható az ötödik, igaz ekkor alapjárati fordulatszám felett megy, de nem rángat, szépen gyorsul is. 60 alatt azért kifejezi a nemtetszését.... :D Bár véletlenül szokott előfordulni.
    Az olajcsere óta motorfék alig van, de már megszokom, viszont szépen érezhetően lehet kapcsolni a fokozatokat, jobb a váltó, meg a motor is szívesebben pörög. Egyre többször megeresztem 100 fölé.
    Semmi baj nem jött elő, azaz szidtam mint a bokrot, indultam volna, de egyest kapcsolva mindig leállt....Pedig biztos voltam benne, hogy felhajtottam az oldalkitámasztót...(Nem...) Szóval hál' istennek van benne érzékelő.
    Pár kép, kedvcsinálónak. Sok motoros járt ma erre! :K


    Szerk: Parkolóból kijőve kis srác szájtátva nézte az Imperiale-t, tetszett neki, szerintem főleg a pöfögés. Előtte 10m-en fölkapcsoltam 3. fokozatig, meg lehet csinálni vele, alapjárattól húz, kellemes rotyogással. Láttam a tükörből, a srácnak mennyire tetszett a "produkció". Na gondoltam, ebből 10 év múlva motoros lesz..... :D 6-8 éves lehetett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák