Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz Tamás9x #89657 üzenetére

    Mindegyik csal, nézegettem Imperiale végsebességes videókat, óra szerint 150 km/h sebességgel ment a faszi, GPS szerint 129 volt a vége. Az már komoly eltérés.
    20 éves Ignisemet egyszer engedtem kipörögni pályán, miután egy hosszú sort lenyomtam, óra szerint 185 volt a vége, persze csak megvártam míg eléri, nem kínoztam, nem neki való, de szerintem 30 km/h csalás itt is volt.
    Amúgy én sem szeretem a nagy eltéréseket, oké, csaljon felfele, de max. 10 százalékot.

    Fenix-: Én azt nem értem, hogy rendszámos motorba minek fojtás..? Oké, az 50-esekben van, CDI-ben szoktak valamit átvágni utólag, hogy jobban pörögjön.
    Szerintem az eladó nem tudja mit beszél, messze van az a gép az A1 kategória 15 lovas határától. Tudtommal nagymotort ezért szoktak fojtani, hogy a kisebb kategóriába beleférjen. Azt gondolom, kopott a variátorban valami, ennyit tud az a gép, az eladó nem átvágni próbál valakit, azt gondolja hogy fojtott. Neki is ezt mondták.... :D

    Szerk: Mai motoros gurulásom elmaradt, lementem volna Balaton fele, de házastárs is eljött, úgyhogy autó lett a jármű. Rengeteg motoros volt a 71-es úton, meg a 8-ason is találkoztam jó párral. :) Jó idő van, nyár. :K
    Az elektromos autók voltak a mumusaim, kétszer előzött rám beláthatatlan kanyarban zöld rendszámos kocsi. Oké, értem én, nyomaték, gyorsul, tol a villanymotor. Mindig eszembe jut, hogy tűzoltók mennyire félnek ezektől az elektromos autós balesetektől. Gondolom nem véletlenül.
    Múltkor ugyanígy kanyarban rámelőzött egy Audi, nem volt szerencséje, jöttek szembe..Vagyis szerencséje volt, de nem sokon múlt. Higgyétek el, nem tökölődök pedig, dinamikusan vezetek. Már megfogadtam akkor, beszerzek egy mentrögzítő kamerát..Olyan kéne amit motorra is fel lehetne applikálni.... :) .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák