Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz J&P #90028 üzenetére

    Tényleg, tudtam hogy láttam már ilyet, de nem esett le mi ez. [link] :)
    Nem is igazán láttam az elmúlt 20-25 évben sem talán működőképest. Ami a régi magyar motorgyártásból meg lett mentve, jobbára a Pannóniák, második szomszédban is van, most már hivatalosan pöföghet vele a srác, le lett műszakiztatva. :)

    macilaci78: Köszi.

    Meglepetés ért, hiába szedtem le a tükröket, meg a dobozt, a fekete LIDL-es ponyva kicsi az Imperiale-ra. Olyan 3/4-es méret. :D
    Amúgy egyrészt a por ellen takargatom, másrészt ha széllel jön az eső, a hullámpala alatt becsöpög. Harmadik ok, amiért kell a földig érő takarás, hogyha télen jó idő van, kinyitom a garázsajtót, aztán szellőztetek. Persze a macskák úgy besomfordálnak, hogy szinte tudják mikor nem nézek arra. Aztán ismerősnek jelölik a motor, autó kerekét..... :D
    Van valahol ez a szürke ponyva, a vékonyabb, ez is LIDL-es, még bontatlan.
    Nem tudja valaki, az is akkora mint a fekete ? Mert fölöslegesen nem bontom ki, gyári hajtogatásban alig foglal helyet. :)
    De lehet visszatérek a régi dolgokhoz, az MZ-ket kiselejtezett takaróval, lepedővel takartam télre. Tudom, zárt garázsban lehet felesleges takarni, de megszoktam, hogy így teszem le télre.

Új hozzászólás Aktív témák