Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Jelen pillanatban teljesen elvesztem, de egy biztos, az Edition XS tágas fülpárnája után felvenni a 400i-t kicsit pofáraesés, könnyű megszokni a jót... :U

    Nagy valószínűséggel az edition xs nem jó a spartannal, míg a 400i 2020 a spartannal nagyon jó. A 400i jelenleg nagyon bejön, 2 előnye van az xs-szel szemben, az egyik a kevesebb magas, a másik hogy tudja hasznosítani azt a pluszt, amit a spartan ad a mullard csővel.
    Szóval dilemma:
    - Marad a 400i 2020 a spartan helot 2x-szel, kompromiszumos kényelemmel és adott szintű, megelégedésre okot adó hanggal, jó karakterrel.
    - Csere Edition XS-re és akkor adhatom el a spartant és vehetek másik ampot vagy dacampot is. Álomszerű kényelem, a magas miatt némi kompromisszum a hangban, de jobb tér, jobb mély.

    Igazából a kényelem a legnagyobb húzóerő, ha az nem lenne, akkor nem érné meg bajlódni a lánc cseréjével. Illetve egy ilyen formájú fejeshez már azért tartozik egy életérzés is. :D

    [ Szerkesztve ]

    "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák