Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    válasz Tyrel #107940 üzenetére

    Ja ha már DT 990 Pro, sokáig szerettem volna kipróbálni azt - csak megvalósítani nem tudtam - hogy "zárttá teszem", így jelentősen javítva a mélyei minőségét... Csak gondoltam feldobom az ötletet, hátha valakit elkezd izgatni... :))

    Szóval a DT 990 Pro-nak valahogy olyan a kialakítása, hogy ha a hátulját/oldalát befogod a tenyereddel, attól elég észrevehetően megváltozik a hangképe, jobbak lesznek a mélyei. Simán el tudom képzelni, hogy a DT 770 nem is különbözik ezenkívül semmi másban, csak hogy a kagylója/háza hátulja zárt.
    Nem kell a fejedre szorítani, nem attól szól jobban... Simán csak légmentesen zárni kell a kagyló hátulját, igaz ehhez elég nagy tenyér kell.

    A Fidelio felépítése valahogy más, hiába fogom be/le akárhol, ennek nem változik a hangja.

    Szóval az volt a tervem, hogy szerzek 2 olyan "kupakot" ami pont passzol rá, és azzal tetszés szerint változtathatom a hangképét, attól függően épp mire szeretném használni. Olyasmire gondolok mint ami pl. autókban a fényszórók belső porvédő kupakja.

    Csak épp nem találtam olyat, ami épp pont megfelelő méretű lenne rá, így végül feladtam... De akár 3D nyomtatni is lehetne, csak ilyen blueprint-et se csinált még senki, én meg nem tudok. :U

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák