Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    válasz Yodamest #110192 üzenetére

    Hát lehet az volt a baj, hogy a HD600-at közvetlen a Meze 99 Neo után próbáltam... :B De az X2HR hangját már megszoktam ill. erre kb. "emlékszem" és ehhez viszonyítva is kevés volt a HD600 mélye. Biztos jó, nagyon sokan szeretik, sok pozitív review-t láttam róla, sokszor etalonként viszonyítanak hozzá... De nekem így a rövid első randinkból az jött le, hogy nagyon nem az én világom. Lehet, hogy valamennyire a KA13 is kevés hozzá, de arra azért elég, hogy megmutassa mire számíthatok a fejestől, és... többet vártam, mondjuk az is igaz hogy a híre miatt kifejezetten nagy elvárásaim voltak vele szemben.

    A DT 900 Pro X-et igazán keveset próbáltam (ahogy a HD600-at is) mert nem volt velük vásárlási szándékom, csak kíváncsi voltam rájuk mert sokat emlegetik őket. Amiket én próbáltam azoknál szerintem mindnél nagyobb volt a tere. Egyébként kifejezetten mély is, messze van a driver, lehet ez is hozzájárul.
    Mélytartományban kb. olyasmi mint a DT 990 Pro, amennyire emlékszem még annak a hangjára. Magas tartománya lehet hogy finomhangolva lett, a DT 990 Pro-é olykor "vágott" (azért nem annyira mint egy Omnitronic SHP-600), de a 900 Pro X-el ez így hirtelen nem tűnt szembe. Összességében egy jó, jól kitalált, egyben (a Meze 99-hez hasonlóan) egy konkrét célközönségnek tervezett fejhallgatónak érződött, de ennél jobban nem mentem bele.
    Sajnos többet nem is tudok segíteni benne, de a Fejhallgatóplázában ki van téve tesztre. Azt hiszem a HitSpace-nél nem láttam ezt a fejest (de amúgy sok Beyer van kint ott is).

    @Gzula[HUN] Köszi! :R

    Újabb kérdés:
    A DT 770 Pro 80 Ohm már egy elég régi fejes - van ennek valami közvetlen utódja? És az jó? Melyik jobb? :B

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák