Új hozzászólás Aktív témák

  • helltp

    aktív tag

    Sziasztok!

    Fejhallgató vásárlásán gondolkozok, főleg otthonra kellene, méghozzá egy olyan ami kiegészíti az XB400-amat. Tönkrement a Philips SHP2500-am és kezdem unni hogy az XB400-on nem lehet filmezni, sorozatot nézni, mert kiszakad a dobhártyám minden robbanásnál, ajtócsapódásnál stb., és kb. csak dubstepet, glitch-hopot, houset lehet hallgatni rajta.

    Tehát szeretnék egy olyan fejhallgatót ami több óra után se nyomja a fülemet (emiatt jobb lenne circumaural, mert a supraaural akármilyen kényelmes is egy idő után nyom pl. XB400 is kezd kényelmetlen lenni 3-4 óra elteltével). Zenehallgatásra is használnám, jó lenne ha mindenféle stílust vinne, főleg rockot, alter rockot, metált, klasszikust (basszusosabb stílusok nem fontosak arra ott a másik füles).

    Max 10e jmf-ot szeretnék erre költeni. Amit kiszemeltem, az a Superlux 668B, kifejezetten tetszik hogy hordozható fülesként is funkcionál, ha rockosabb kedvemben megyek el otthonról fel tudom kapni ezt az XB400 helyett, és az ára is kedvező. Valaki tudna nyilatkozni hogy ez mennyire kényelmes, valamint hogy belefér egy normál méretű fül a kagylójába, és ha igen akkor megfelelően eltartják a párnák a kagylót?

    Előre is köszi a válaszokat és bocsi a hosszú bejegyzésért.

    Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...

Új hozzászólás Aktív témák