Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz kopeti78 #16494 üzenetére

    Ha most esetleg öten segíteni akarnának, akkor mindenki egyenként bogarássza át az edigital kínálatát, hogy mi az ami éppen kapható és beleillik a paramétereidbe? Miért nem te bogarászol, és amit találsz, azokról kérdezel?

    30ezer körül:
    A JVC HA-SR75S-T jól szól (viszonylag tiszta és kiegyenlített, mégis energikus, vannak mélyei is), komolyabbfajta anyagösszetétel, jó vétel, de nem circumaural. Ezt ajánlanám elsősorban, ha nem eleve kizáró ok a suprasága.
    A Sennheiser HD518 elég jól szól, megvehető, de nyitott.
    A Sennheiser HD449 nem szól rosszul, kellemes (de nem igazán valós) hangszínű, kissé tompa (mondjuk ez metálhoz jól jön), ám átmenet a circum- és a supraaural között, és inkább supra, valamint kézbevéve elég törékeny érzetet kelt, nem vagyok benne biztos, hogy jól bírná a cipelgetést. Kicsit lejjebb a HD439 még törékenyebb jellegűnek tűnik.

    Ha tehát mégse fejhallgatót veszel az Extreme-ben, akkor maradhatsz a Shure-nál, bár nem kifejezetten metálra való, de arra is jó. Kipróbálhatod az Audio-Technica M40-et is, hátha jobban tetszik. Vagy a JBL J88-at.

Új hozzászólás Aktív témák