Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz Exodius #22032 üzenetére

    Ez sem feltétlenül igaz, ez én Philips SHP5401-embe a basszusa miatt szerettem bele az első találkozásunkkor (aztán itthon az élethűségébe). De a Beyer DT990 Edition is hibátlan basszus terén, nagyon mélyre lemegy, és tud ütni is. Nilván nem akkorát mint egy hatalmas felületű LCD, HiFiMan, vagy Stax, de ott méretbeli előnyök is vannak mindazon által ugyan úgy nyitottak, és megdörgetik a koponyád.

    Elsősorban a drivertől függ minden. A tér is. Ott a full nyitott munkahelyi Beyer DT331, korrekt, de nem igazán szellős, nem játékos, akárcsak a Slux HD330... Ezzel szemben egy kis 5e Ft-os Retro DJ lenyűgözött a 3D-s terével, nem volt nagy, mert ugye zárt, de mégis látványos, a driver elhelyezgette a dolgokat a helyükre, van benne potenciál, hogy egyszer nyitottban is megszülessen.

    Aztán a Basszus is, szintén a munkahelyi Beyert tudom felhozni, a mélye az nyitott létére is teljesen korrekt, pedig nem is nagy 30-35mm-es, inkább ami fontos még, hogy a fülkagyló ne "szelejen, a párna jól csatolja rá a drivert a fülre.

    Persze erre is hallottam ellenpéldát: a csodálatok K1000 a Sileo-val ... hát azt nem lehet szavakkal leírni.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák