Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiBuilder

    csendes tag

    Hölgyek/ Urak!
    Szeretnék kérni egy kis segítséget, tanácsot.

    Szerettem volna egy kellemes hangzású fejhallgató elsősorban itthoni használatra, mobil eszközhöz. Kicsit utánaolvasgattam és végül a
    Beyerdynamic DT 235 és a Sony MDR V55 közöl végül ez utóbbi mellett döntöttem. ( DBAtti azt írta, hogy ez egy kicsivel jobb, meg én szeretem, ha kicsit több a basszus)

    Namost a problémám az, hogy a tesztekkel írtakkal ellentétben a szorítóereje brutális. 1 óránál tovább egyszerűen nem tudom fennhagyni a fejemen, mert szanaszét töri a fülem. Próbálom kicsit tágítani, úgy hogy egy széles könyvre ráteszem estére, de ez a második napom vele (vizsga miatt tanulni vagyok itthon ezért vettem) és semmi változás. Iszonyúan fáj. Nagyon jó hangja van, pont ilyesmit szerettem volna hallani, de nem fogom összezúzatni a fülem, a jó hangzás kedvéért..

    Kérdés, hogy elképzelhető, hogy ez javulni fog (értsd tágul), vagy van erre valami jó módszer (cserszivacs,akármi), vagy keressek egy másik fület, amil ebben az árkategóriában (15-20 EFT) fülkörülit (circumaural). De azokból nem igen látok hasonlót.

    Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák