Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz kemcso #30975 üzenetére

    Írva vagyon: "Ne bűnhődjenek a kisdedek az apák vétke miatt!" (Kammerer levele a pannóniaiaknak 1.k. 3.fej.), ezért a gyereknek üzenem:

    Kedves Kémcsövecske!
    Javaslom, az eddig elhangzottak mellett próbáld ki a Pioneer MJ711-et is. A hangja ennyi pénzért bizonyára nagyon fog tetszeni neked, mert részletezően, kellemesen (egy picikét mosottan), dinamikusan szól, bőven vannak mélyei-magasai... A kiképzése alapján valószínűsítem, hogy gyerekfejen is kényelmesen felfekszik, rendeltetésszerűen működik. Egyúttal a neveltetésedben is segíthet, hiszen elég törékenynek látszó anyagokból építették, így alkalmat kínál megtanulni, hogyan kell vigyázni a dolgainkra, hogy hosszútávon is megőrizzük épségüket, szépségüket.
    Vagy inkább vágd meg apádat egy Pioneer MJ721-re, ami kicsivel tízezren fölött kapható, de szól is rendesen! - ám egy kicsit nagyobb, nehezebb, úgyhogy feltétlen próbáld ki a fejeden. (Ha esetleg apád meglepetésként akarná venni, mond meg neki, hogy ne tegye, vigyen el téged kipróbálni, melyik tetszik neked, úgy sokkal jóízűbb lesz a meglepetés is!)
    Csodálkozom is, hogy .DLL nem javasolta neked ezeket, gondolom nem bízott abban, hogy megfelelően vigyázni tudnál rá - de nyilván tudnál, ugye?
    Sok szerencsét!

Új hozzászólás Aktív témák