Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    Sziasztok !

    Egy Bitang Fejhallgatót szeretnék vásárolni és ebben kérném a szakik segítségét :R

    1, Otthon szeretném használni.

    2, Játékra elsősorban, illetve zenehallgatásra.Nincs konkrét stílus zenében amiért rajongnék , kevesebb olyan van amit nem hallgatok : techno,komoly,rapp.Mikrofon NÉLKÜL !

    3, A maximális keretem 50.000-65.000 HUF viszont érdekelnek olcsóbbak is , kérdés mennyivel tudnak kevesebbet.

    4, Mindenképpen Új !

    5, Eddig egy Sennheiser 350et használtam ami teljesen becuppantotta a fülemet szóval szerintem circumaural.

    6, Teljesen mindegy.Engem csak is kizárólag az érdekel hogy a hangzás ne kerüljön hátrányba.

    7,Mivel sokféle játékkal játszom és sok különböző zene típust hallgatok így nem tudok specializációt mondani. Ezt Rád/rátok bízom.

    8, Magyarországról rendelnék. Nincs kedvem a vámmal szívni meg az esetleges problémákkal foglalkozni. Viszont ha annyira jó DEAL jönne össze és azt mondanátok hogy azt csak x országból tudom beszerezni akkor ráadnám a fejemet.

    9, Sound Blaster Omni-t használok.

    Megjegyzés : Fentebb olvastam hogy itt csak stereo Fejhallgatókkal foglalkoznak a kedves fórum társak.Viszont nekem 5.1 kellene mivel a hangkártyám is 5.1-es és alapból ahhoz vagyok szokva. Egy Sennheiser 350 -em ment teljesen tropára 6 év alatt amit anno olyan 80 ezer környékén vettem. Mára már kevesebb a keretem rá viszont azt a minőségű hangzást amit nyújtott szeretném visszakapni illetve talán még jobb is kisülhetne belőle ;] Sok évre venném ezért is ennyi a keretem , remélem elegendő mert a Sennheiser ONE illetve ezt a 90k + kategóriát nem tudom megfizetni. ( Ha valaki félreértette volna a Sennheiser 350-es példából kiindulva most Mikrofon nélkülit szeretnék.)

    Előre is köszönöm a tanácsokat ! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák