Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz schawo #47589 üzenetére

    Igen, ezért kérdeztem az elején, hogy ismeri-e valaki, nem gondoltam hogy ennyire ritka egy ilyen füles, de mivel ez a fórum ilyesmiről szól gondoltam megosztom ezt az élményt.
    Mivel nem akartam venni fejhallgatót már évek óta, ezért nem nézem az újakat sem, csak itt-ott olvasok róluk. Mivel a Beyer 880 és 770 elég sztárolt itt azért gondoltam hogy talán azok közül valami nmegfelelhetne, nem akartam 100e fölött költeni fülesre most, szerintem nem is fogok.
    Hallottam már sok jó fülest, de éppen az itt közkézen forgó darabokat nem, így nem tudom a beyereket és audiotechnikákat mihez hasonlítani.
    Így ahogy írod ebből nem lesz semmi, mivel nincs senkinek összehasonlítási alap. Csak akkor lenne ha valahol egyszerre meghallgatnám a kettőt-hármat, de valószínűleg ezt sem tudom megtenni a környékemen.
    Tudom már mi az ortho, utánaolvastam, de nyilván van egy orthora jellemző hangja, bár nem hiszem hogy nekem az lesz. Majd kitalálom mi lesz valamikor.
    Mindegy, köszönöm a segítségeket. Mindenesetre azért gondoltam leírom hogy létezik egy olyan darab amihez ha valaki hozzájut olcsón ne hagyja ki, mert bár kinézete alapján lehet hogy 5000ft-ot sem adna érte az ember, meglepődhet a hangján.

Új hozzászólás Aktív témák