Új hozzászólás Aktív témák

  • deva

    tag

    Sziasztok! Muszáj vagyok headsetet venni, mivel munkában új projekten apple gépeken kell dolgoznom, amiken már csak headset port van. Nézegettem, hogy mit érné meg venni, de igazából fogalmam sincs, nem jutottam előre, így hát az összefoglaló kérdéseire a válaszok következnek. :)

    1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
    Munkahelyen, open office irodában.

    2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
    Kizárólag zenehallgatás és online meetingek, ahol beszélnem is kell sokat, ezért a mikrofon muszáj. Zeneileg leginkább trance, techno, lounge, ilyesmi a fő irány.

    3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
    Nem tervezek bankot robbantani ezért, mondjuk azt, hogy az elméleti határ 20k, de ha van valami, ami annyival jobban megéri, akkor hajlandó vagyok valamennyivel meghaladni ezt a határt.

    4.) Új vagy használt?
    Kizárólag új.

    5.) Circumaural vagy supraaural?
    Circumauralnak jobban örülnék.

    6.) Zárt vagy nyitott?
    Mivel (időnként zajos) open office irodában használnám, ezért a kollégákra is, és saját magamra is tekintettel jobb lenne a zárt megoldás.

    7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
    Mivel nem akarok túl sokat költeni, nincsenek irreális elvárásaim se, legyen egy átlagos, kellemes hangzása, már ha ez így értelmes. :) Ha ez mond valamit, jelenleg egy ősrégi Sennheiser HD 485 fejhallgatót nyúzok, ennek a hangzásával maximálisan meg vagyok elégedve.

    8.) Honnan vásárolnál?
    Nem akarom túlbonyolítani, itthonról venném (Budapest belváros előnyben), ezen belül nyitott vagyok bármilyen boltra.

    9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
    Mac Mini, Macbook, amilyen almás gépet az orrom alá nyomnak épp a projekten. Annyi biztos, hogy az ügyfél ragaszkodik, hogy apple gépeken dolgozzunk, ezen belül bármi lehet. Ezért is muszáj, hogy 1 dugós legyen, amin átmegy a fejhallgató és a mikrofon is.

    A segítséget előre is köszönöm!

    It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.

Új hozzászólás Aktív témák