Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz Tulku #52031 üzenetére

    Jó kérdés, de mindenesetre van ára, ahogy látom. :DDD

    + (#52028) .DLL, (#52029) EQMontoya, fattyu: Azt látom már én is, hogy rohadtul nem lesz, lenne ez olcsó. Főleg, hogy a HP1 árához képest nem kétszer-háromszor kéne többet fizetnem, hanem inkább 10-15-ször. Annyival meg jobb nem lehet egyszerűen.

    Nagy bajom nincs vele szerencsére. Kényelmes hosszú távon is, nem nyitott, a mély és középtartomány egyszerűen bámulatos egy fejestől (számomra legalábbis), a magasai nem fárasztóak, de egy kicsit leválnak a teljes hangképtől. Igen, gondolom, hogy ez a planárok sajátossága, de itt tudnék némi javulást elképzelni. Hallgattam EL-8-at, de inkább nem véleményezem azt. LCD-2 hangban már azért rendben van, már szerintem érezhetően V-sebb, mint a HP1, bár ez még megszokható lenne. De könyörgöm, mi a fszmért fél kiló? Leszakad a nyakam. :DDD Meg aztán ez nyitott is. Audeze SINE-nek nem adnék sok esélyt az EL-8-ból kiindulva, de aztán tudja a fene, még nem hallottam. Ott van még a HiFiMAN, csak nekik talán nincs zárt fejesük.
    Viszont a DT880, M40x már egyszerűen "gyilkol" a HP1 után, hosszabb távon nem tudom hallgatni semelyiket sem. :DDD

    Egyébként esélyes, hogy a magas probléma is gyógyítható lenne valamennyire, ha normálisabban kiszolgálnám. Na, gondolkozzunk akkor...

Új hozzászólás Aktív témák