Új hozzászólás Aktív témák

  • balisz

    senior tag

    válasz gaborka8x8 #53282 üzenetére

    Így utólag, sok más fejhallgatót is hallva, én sem mondanám bántónak a magasait, sok jóval drágább fejhallgatónak sokkal inkább bántó magasai vannak. Jó minőségű zenével pont az ideális környékén mozog.
    Viszont akkor valamiért úgy gondoltam, az a jó út ha a rosszabbul masterelt zenékhez igazítom a fejhallgatót, nem pedig a jókhoz. Ebben tettem még egy lépést előre később a HD650-nel, tökéletesen teljesítette is amire vettem, de rájöttem, hogy nem biztos, hogy érdemes beáldozni a jó minőségű zenéket a rosszabbakért. Ettől persze még jó kis fejhallgató a HD650, csak nekem már túlságosan a "sötét oldalon" áll. :)
    Valószínűleg ha a DT880-at választom akkor, azzal is elégedett lettem volna, azóta már megint világosabb fejesem van. De azért DT990-em valószínűleg nem lesz.

    Egyébként szerintem emiatt a nagy hangminőségbeli különbség miatt, ami mostanában a zeneiparban jelen van, nem is lehet egy ideális fejhallgatót venni általános felhasználásra. Arról nem is beszélve, hogy a hallásunk is különböző, szóval minden eddiginél fontosabbak az egyéni preferenciák a fejhallgató vásárlásban. Ami valakinek hallgathatatlan, az lehet hogy másnak pont jó ahhoz amire használná. Szóval aki érdeklődik a DT990 iránt az nyugodtan hallgassa meg, könnyedén lehet hogy merőben mások lesznek a tapasztalatai mint nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák