Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Sinesol #73682 üzenetére

    Biztos, hogy láttuk már mennyi értelme van? Nem hallottam sajnos más komolyabb V7.1 fejest, de ez eléggé meglepett, jó értelemben. :K
    Nem vagyok benne biztos, hogy jobb e, viszont tök máshogy keveri a mobius szoftvere, mint az MPC-HC sajátja és én azt mondanám, hogy (lényegesen?) jobban. Ami mögüled kellene, hogy jöjjön, az tényleg onnan jön. Tök más élmény az egész. Persze nem biztos, hogy sok filmnél jelentős ez.

    még az előző hsz-emhez hozzátenném, hogy ugyebár contaxg írta, hogy szerinte állandó DSP babrálás van, lehet azért nem tudom belőni, hogy zeneileg milyen, lehet az zavar meg, sosem EQ-ztam... Doriennek kéne meghallgatnia... :))
    Nem érzem azt, hogy baja lenne, persze ez lehet az én bajom. A tere nem rossz, persze én srh840-en szocializálódtam, szóval erre nem vagyok érzékeny... :D Egészen kiegyensúlyozott és még szórakoztató is, meg részletes is... Nemtom...

    Még annyit, hogy az én nagy fülem pont belefér, ami megint nagy előny!

    szerk: bazzeg, ez egyre jobban tetszik... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák