Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    Topikgazda

    válasz darkengurry #78011 üzenetére

    1. Őszintén szólva messze nem a Youtube a legnagyobb gond. Nyilván van jobb minőség, meg érdemes is jobbat, de első lépésként biztosan nem ez lesz a legszűkebb keresztmetszet. Én pl ma arra vetemedtem, hogy a viszonylag új alaplapomon először próbáltam az integrált hangot fejessel. Hiba volt, az a mosott brummogás sírásra késztetett. Grace SDAC - Schiit Magni 3 páros valami elképesztő megváltás volt, de ennél olcsóbban is el lehet verni a legtöbb integráltat.
    2. Kell. Lásd az előző pontban. Pontosan az a feladatuk, hogy analóg jelet adjanak ki magukból. Ideális esetben ezt egyre jobb és jobb minőségben teszik az ár emelkedésével. Egy pontig, utána már csak más, különc, akármi egyéb, de ezt most nem lényeg.
    3. Hogy milyen hangzást szeretsz azt neked kell tudni, ebben az egyben senki sem tud segíteni. Ha van elképzelésed, akkor már azért könnyebb fejes ajánlással. Ha van rá lehetőséged, akkor érdemes elmenni és minél többet meghallgatni.
    50k-t fejesre, ugyanennyit forrásra simán el lehet költeni (nyilván más arányban is). Ezért is mondtam, hogy 100-ból kijön minden. És nem kell aggódni, hogy jaj, Youtube. Egyébként a jobb fejes, dac, stb hozza magával a jobb forrásanyag iránti igényt is, az újabb zenei stílusok megismeréséről és megszeretéséről nem is beszélve.

    (#78033) fehér_ember: Még világosabbat? Na erre akkor aludnom kell egyet. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák