Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz fehér_ember #78225 üzenetére

    Ez így van, kell egy kis elvonó, ha az ember már nyomorúságot lel a kéjelgésben. :)

    Szerk: Sőt, van mégegy ötletem. Kell egy casual fejhallgató, ami nem kifejezetten jó, de elégséges és átlagfelhasználásra tökéletes és kell egy másik, egy "ünnepi" fejhallgató, ami a kényeztetés, amit csak akkor vesz elő az ember, ha ki akar kapcsolódni és képes teljes valóját a fejhallgató hallgatásának szentelni. Ebben az esetben a jobb, alkalmi fejhallgató fel fog értékelődni és meg fog nőni az élvezeti értéke.

    Ezt az üdítőfogyasztás mintájából hoztam át:
    Van egy hierarchia az italok élvezeti értékében. Legyen a víz a 0. A víznél finomabb az ízesítetlen tea vagy az ízesített víz, ezeknél finomabb az ízesített tea, annál finomabb az üdítő, gyümölcslé, stb.
    Az alapszint kell hogy a folyadékpótlás oroszlánrészét kitegye. Víz, vagy adalékmentes tea. A gyümölcslé, üdítő, szörp, sör, mittomén gyakori fogyasztása ellenjavallt. Egyrészt, mert ha valaminek viszonylag magas az élvezeti értéke, de sűrűn fogyasztod, akkor veszít az értékéből és ami fontosabb, eltolja a skálát. Vannak emberek, akik nem képesek vízből fedezni a folyadékbevitelüket, mert nem elég finom, na nekik a legfontosabb, hogy szüneteltessék az élvezetes italok fogyasztását és újrakalibrálják az ízlésüket.

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák