Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz darvinya #84930 üzenetére

    Nem vagy egyedül így a kényelemmel. Az X2HR szopatott fél évig, a fülem előtt az arcomon zsibbaszottt el fél éven keresztül. Már azon gondolkodtam, hogy eladom a fenébe. Felraktam egy éjszaka a fejem méreténél 1-2cm-rel feszesebbre, és reggelre lám-lám "meggyógyult" nem feszült túl, sőt most passzentos.
    Ma délután én is párnával játszós voltam, ha már megkaptam a Technics EAH-820-at (még 1+ köszi Fericske a típusazonosításért). A gyárija iszonyat lelapult, szó szerint semmi magas nem volt. Viszont meglepő módon mély annál több és tiszta. Tudtam már akkor, hogy "jó helyen vagyok". Kb. 7-8 pár után elugrottam cimbihez, mert volt neki egy M40X textil párnája. Na, az volt rá jó. Nem tökéletes, de jobbat egyelőre nem tudok.

    Meg srácok.... amikor kapsz egy "régi szart", ami már nem kell a gazdinak, mert ciki, vagy mittu-domain. Leveszed a párnáját, és rádöbbensz, hogy egy planár :D Hangja egyébként nagyon hajaz az X2HR-re, egyelőre nem annyira tiszta, de az nem is két sörbe került. :)) alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák