Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz emiki6 #84976 üzenetére

    A gyári párnával gyötrelmesen szar hangja van, bár mentségére szolgáljon, hogy 37éves. Nem volt semmi magas a benne, itt szó szerint kell érteni a magas hiányát. Viszont mély volt benne, és nagyon szép. Innen már felcsillant a szemem, mert saját tapasztalatom szerint szép mélyet sokkal nehezebb "csinálni". Felpróbáltam rá gyakorlatilag az összes párnámat, leszedtem a többiről is, meg még a pincébe is lementem a régiekért. Bőr/hibrid, sőt a vastagabb textilek közül se jött be semmi. Érdekesség, hogy mindegyik párnával egy tök új karakter jött össze (teljesen máshogy volt szar).
    De igazából a papírforma jött be, és a fültől való távolság növelésével jöttek be a magas hangok, de csak textil párnával. Viszont túl vastag textil párnával a mélyek tűntek el, ami nagyon szép volt már a gyárival is.
    Ekkor került elő a pincéből a TAD-500 gyári párnája (az is "on ear"). Azzal volt a legjobb, de annak az a része, amivel "kapaszkodik", el van szakadva (ezért is lett lecserélve), ezért nem tudtam azt felrakni rá. Viszont eszembe jutott, hogy annó rendeltem egy M40X textil párnát, ami semmire se volt jó, mert túl kicsi volt, de legalább vékony. Nem igazán tetszett, ezért azt oda adtam az egyik cimborámnak. Mentem hozzá sörrel vissza kunyerálni, de BINGÓ! Nagyon jó lett vele. Kicsit olyan most a hangzása, mint az X2HR-nek egy kicsit kevesebb méllyel, és egy hangyányit szebb magassal.
    Ezen kívül a gyári dugója volt eltörve, azt is megjavítottam. Ennyi. Nyitottban (és félnyitottban) nekem a 2. legjobban bejövős. Napok óta ezt használom.
    Nem a legkényelmesebb, kicsit nehéz is. Az X2HR - szerintem - jobb, de a Technincs-nek jobb a feelingje. :)) Ráadásul a típust 78 év végén mutatták be (az enyém 83-as vásárlás), szóval velem egy idős :D konstrukció.

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák