Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    Sziasztok! Kéne valami a HD681 EVO helyett. Ugyanaz lett a baja, mint az eddigieknek, beleakadt a lábam párszor és elszakadt a kábel. Egyelőre csak a gumis része, de így sincs mindig érintkezés. Arra számítottam, hogyha külön bedugós, akkor nem a fejhallgatón fog elengedni, hanem kihúzom ilyen beakadáskor, de sajnos nem. Mindenesetre attól még ugyanúgy bedugósat szeretnék, mert vannak hozzá kábelek, és mert egy fokkal azért mégiscsak tartósabb volt, mint az egybe vezetékesek. Még ami probléma volt, hogy elég szoros, és nehéz és egy idő után megfájdult a fejem tőle, ha sokat volt fent, plusz a hajam is lelapítja. Nem tudom, hogy erre van e megoldás. A DAC egy Sabaj D3. Ugyanígy 10k körüli a keret rá. Mit tudtok ajánlani?

    szerk:
    Ahogy nézem árukeresőn ugyanezekbe futott bele valaki:

    "Hátrányok
    -Kivitelezés és anyaghasználat.
    -Közel fél év használat után a kis, kb. 2 cm-es csatlakozó kábel, ami kiáll a fejhallgató bal oldali hangszórójából, jack dugóval a végén, tőben megtört, és kontakhibás lett. Nem foglalkoztam a garanciával, ezért egy kis átalakítással megoldottam hosszú időre a problémát, de ez nyilván nem mindenkinek opció. Ha nem tudtam volna megoldani, akkor biztos vettem volna valami mást helyette inkább, mert előbb-utóbb úgyis ismét megtört volna a kábel. Más szóval, ha ezt tudom előre, akkor nem valószínű, hogy ezt veszem meg.
    -A viszonylag nagy fejem miatt, hosszabb idő után kényelmetlenné válik a viselése.
    -Egyéb érdekes kivitelezési megoldás, hogy a bal oldali hangszórótól a jobb oldaliba a hangátvitelt maguk a fejpánt vasrúdjai végzik.
    -Basszus-domináns zenék hallgatására kevésbé előnyös hangzás."

    Esetleg van info arról, hogy hogyan lehet javítani? Forrasztót szívesen veszek hozzá, mert máshoz is kell, csak halogatom.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák