Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Polllen #86928 üzenetére

    ERA-1 rövid hallgatás után kiváló cucc, a részletessége nagypályás, tonálisan középutas, nincs sehol bántóan kiemelve. Közepesen nehéz, kényelmes, és úgy tűnik, erőmű sem kell alá. A 660s-nél szerintem jobb fejes (kb. fél óra eltéréssel hallgattam meg ezeket pár éve a fejes talin), igaz, drágább is.

    HE560 forrásra érzékeny, kell neki a kraft, kissé világos hang, tud karcolni... Egyébként technikailag az egyik legjobb fejes, amit hallottam, hihetetlen részletes középen, jó a tere, de a magasai miatt mindenképp hallgasd meg saját forrásról. Ha betalál, végállomás szint.

    EL-8 első generációját hallottam, az a pocsék és a középszerű között volt félúton, árkategóriától függetlenül. 2016-tól módosítottak rajta, ezért írja Bodz, hogy kellemes is lehet. Amit az avx-en árulnak, az az előzmény alapján 2017-es beszerzés. Ott a gyártási szám, hátha a gyártó meg tudja mondani, mikori a gyártás. Ha első generációs, akkor féláron sem vesződnék vele. A 2016 utánit nem hallottam.

    Még az Elear jutott eszembe, ha már itt van a fejemen. :D Ez is sok tekintetben előrelépés a HE400-hoz képest, viszont forrásra érzékeny. Ha sikerül a magasát picit megszelídíteni, akkor dinamikát, részletességet tekintve nagyon jó, a tonalitása kellemesen meleg, irgalmatlan gyors mélyei vannak, bejáratás óta sosem fáraszt, és bár papíron nem túl könnyű (grammra annyi, mint a Quad), nekem nagyon kényelmes is. Ebayen van belőle, kíváncsi vagyok, hol áll meg.

    Az ATH-R70x elsősorban tonálisan egy bajnok fejes, ha szereted a kiegyenlített, finoman meleg hangot, a részletessége lehetne jobb.

    Az Amiron kb. univerzális választás, nagyon eltalálták szerintem, a fejes talin hallottam 2 forrásról, mindkettőről atom volt.

Új hozzászólás Aktív témák