Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz Exodius #90697 üzenetére

    Folytathatnánk a fejesekkel is: szükséges 200K-ért fejes + források ára vagy fele annyiért 100K+ források ára is ott vagyunk?

    Röviden: nem valószínű, illetve szerencsével talán, ha pont olyan az ízlése és úgy érzi az adott ember.

    Ez azért nem ilyen egyszerű, aki ennyi pénzt rááldoz már, annak valószínűleg kifinomodott a hallása, bejárt egy "utat", aminek remélhetőleg lesz egy végállomása, ami után azt mondja, ez így nekem tökéletes és ezzel boldog vagyok, kiegyezek, több pénzt, milliókat nem fektetetek már bele.

    Aki nem bír megállni, annak ott a Stax, a Susvara vagy az Utopia vagy mindhárom. Headfi-n olvastam olyan hozzászólásokat is, hogy nem érte meg belemenni. Persze vastag pénztárca is kell.

    Sokkal több pénzért, sokkal kisebb "javulást" kapsz ez igaz nagyon. Az is lehet amit javulásnak érzel először, 3 hónap elteltével rájössz hogy csak más, de nem feltétlen jobb. Ugyis hozzászoksz, ahogy én is hamar hozzászokok a DT990-hez, a brain átáll rá és élvezem.

    Én a (használt) Beyerdynamic-ot ajánlom, mert 60-70%-os áron kapod meg azt a minőséget, mint amit ad a többi gyártó, meg a drop-ot, ott is jó az ár/érték. Persze ki kell próbálni, ha erre nincs lehetőség legalábbis alaposan utánaolvasni a véleményeknek.

    A Focal-t kerüljétek, a Maserati és az Aston Martin mellé mondjuk jöhet. :D

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp_1_darab_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák