Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz Ba cy lus #91454 üzenetére

    DT770 Edition már legalább öt éve nincs. :B

    Mivel nekem van egy pár új, régi Beyerem azt gondolom, hogy a régi azért kényelmesebb mert már szét van nyílva és ki van kopva a mechanikája. Egy kicsit túl van ideologizálva nálad szerintem ez a régi Beyer téma. :R

    A Sennheaier nálam attól "mehhh", hogy nincs egy egységes világa termékeiknek mint pl egy Beyernek, Hifimannak, vagy Audezenek. Van nyugger bealvós, meg space warrior szuper felbontós, meg bundabugyi melegségű hordozható és néha az az érzésem, hogy a marketing fontosabb a cégnek mint a valós teljesítmény. Egy karakter nélküli valami a cég aki mindenkinek be akar pucsítani. Meg is lett az eredménye ennek a "mindenben én leszek a legjobb" politikának. Erről szól a közmondás is: sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. Az új tulajok helyében én a termékek gyártásának egy jó részét felfüggeszteném és átgondolnám, hogy mit is jelent az a fogalom, hogy Sennheiser.

    [ Szerkesztve ]

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák