Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz Exodius #91836 üzenetére

    Azert a kritikus hallast sem veletlenül tanitják, nem véletlen, hogy a zeneket sem a random előadók masterelik aszerint, hogy nekik mi tetszik. Maradhatunk a csak fül dolognal, de az az egvilagon semmit nem mond el azon kivül, hogy xy-nak bejött amit hallott.
    Köztudott, hogy szinte mindenhez könnyen hozza szokik a fül, emiatt rossz iranyba is elmehet a hallás, ezert is erthetetlen az a hozzaallas, hogy jo az, ‘mer nekem tetszik.
    Külön ironikus, amikor ugyanezek az emberek meg lenezik a Beats közönseget, pedig ők is ugyanazt vallják: nekik nagyon bejön, nincs vele semmi gond, teljesen jól szól.

    A mérések egy nagyon jo kontrollt jelentenek, jelen esetben az lenne a normalis, hogy az ember elgondolkodik, nem vagyok tevedhetetlen, lehet nem vettem eszre/ nem figyeltem valamire.
    Ehelyett gyakorlatilag mindenki fanatikusan probal bevedeni egy random gyartot. Kicsit a sötet közepkorra emlekeztet a dolog, amikor vakon elutasitottak mindent, mert a hit az sérthetetlen volt. Két mérés is van, össze is vethető a többivel, nagyon nincs mit magyarazni rajta, de akkor se képesek egyesek elfogadni.
    Mint a laposföldhívők, azok is látják a rengeteg betonszilárd tényt, de nem érdekli őket, mert ők jobban tudják.

    Egyébkent itt még csak nem is izlesről lenne szó.
    A lenyeg az lenne, hogy itt egy ceg, aki hülyenek nezi a vasarloit, többezer dollart huz be, miközben nincs valos fejlesztes, csak odahanynak valami ipari hulladekot alibiből. Aztan jön a marketing, hogy ez bizony a vilag legjobb fejese, meg hasonlo hülyesegek.
    De nem baj, ‘jovanazugy, a derek audiophilek ezt is lenyelik, ezek ilyenek, mindent le lehet nyomni a torkukon. A cégnél meg cssk nevetnek, hogy ezek még meg is védik őket, hát lehet jövőre 6k dollart is be lehetne vezetni, ha ilyen jol megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák