Új hozzászólás Aktív témák

  • Den86

    friss újonc

    válasz ToBeY #92024 üzenetére

    #92030 Gzula[HUN]
    Próbáltam 2 Telefonon, telefon +dac, laptop, laptop +dac , pc, pc+ dac.. és mind3 kábelt..
    De az eredmény úgyanaz :( .
    Tegnap bevittem az üzletbe, az eladó szerint ennek úgy kell szólnia, ahogy szól, mert hogy ő már 20 éve foglalkozik hangcuccokkal és tudja.., hozott egy másik m50x-et és tényleg hasonlóan szólt amit akkor vett elő.. főlleg a cd lejátszón, ami az üzletbe volt.
    Vittem a laptopot és dacot, azon is megpróbaltam rövid időre, de nem igazán volt külömbség, talán enyhén az új javára.. Szerinte ha rendes mélyet akarok vele, akkor fejhallgató erősítő kell.
    Értetlenül és zavartan eljöttem.., ahogy ő is mondta lehet a hangúlat stb miatt halottam akkor másképpen. Saját magamon elgondolkoztam, talán a fejemben/fülemmel van a gond.
    Este hazaérvén megint teszt .. vérszegény, gyenge mély és harsány közép..
    Éjelre hagytam random zenékkel had járatódjon.. most szinte a közép dominál, a mély meg maradt úgyanugy zsengécske és kb 70hz alatt nagyon szégyenlős, nincs teste a zenének, erőtlen alsó tartományban..
    Ennyire azéret nem lehet baj a fejemben ! Amikor vásárláskor ott kipróbáltam, és itthon első 2 nap rendkívűl jól szólt, némely zenénél már majdnem túlzóan markáns mélyeket éreztem.
    Holnap vissza viszem.. :(((
    Sajnálom, hogy így alakult, mert nagyon tetszett.. Esetleg vegyek megint m50x-et, csak másik helyről? ,-vagy Szerbiában ilyen hibás példányok vannak??
    Volt már jópár fülhallgatóm, de azokkal nem történt ilyen. Fejhallgatóból ez az 1., amit "használtam".
    Tapasztalt már fejhalltagóval hasónlót valaki?

Új hozzászólás Aktív témák