Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz handrash #1651 üzenetére

    Ez engem is érdekelne, Vegasol-al csináltam a tavaszi lemosást, és maradt belőle még, de gondolom gomba, kukac, és egyéb kertevő megelőző jellegű kezeléshez más kellene.

    Sajnos nagyon kezdő vagyok, az első "kertes" évem, túrom a netet, igyekszem nem elrontani a dolgokat, most is beletettem sok időt az olvasgatásba, de általában hatóanyagokat javasolnak mindenhol, aztán e miatt gyorsan el is veszek a részleteben (mi tartalmaz ilyet, ami hozzáférhető bárki számára, mennyi kell belőle, ár/érték arány is fontos, stb...). Ha valaki megtenné, hogy ajánl konkrét márkát (cseresznye és meggy kértevő megelőző védelmére), amit én is be tudok szerezni random gazdaboltban, az nagy segítség lenne :) Ha tovább feszíthetem a húrt, akkor ugyanez érdekelne körtére, barackra, és málnára is... :D

    A fák amúgy látszólag rendben vannak, szépek, a tavaszi lemosás szemre csodát művelt velük, a körtéről pl. teljesen eltűnt a moha/zuzmó, és a beteges fekete színű ágak szép szürkék lettek (volt a családban olyan tanács hogy vágjam ki, mert ezeknek annyi, erre tessék :) ). Ez már önmagában nagy sikerélmény, de szeretném ha egészségesek is maradnának a fák :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák