Új hozzászólás Aktív témák

  • Roachy

    senior tag

    válasz tvamos #47373 üzenetére

    Na ezt azért kötve hiszem hogy bármilyen kínai gyártó belátható időn belül a levesbe küldené a többieket. ;)
    Az összes jelenlegi gyártónak több évtizedes tapasztalata van képalkotó eszközök gyártásában. A kínaiaknak 0. Max amit a telefonjaikba tesznek kamerák.
    Egy földből hirtelen kinőtt kínai márkának aligha fog bizalmat szavazni, főleg a profi réteg. Ahol még mindig Canon-Nikon uralom van elsősorban. Csak a Sonynak sikerült érdemben betennie a lábát. De neki sem sikerült elsőre. Ott van pl a Pana új gépe amit egyértelműen a profiknak szántak és szerintem azzal is sokat mondok hogy talán 1000-ből 1 pronak van olyan gépe. Fujit is többen használnak.
    A Lenovo sem jó példa, mert nem a semmiből jött, hanem az meg az IBM pc részlegét megvásárolva tudott csak előre törni. Ráadásul az IBM technológiáját tovább víve, nem saját erőből. És az IBM kicsit sem ment a levesbe, csak már mással foglalkoznak, és igenis gyártanak hardware-t is, csak már nem a pc piacra (leginkább szerverek, mesterséges intelligencia és szuper számítógépek fejlesztésével). De még ez sem igaz, mert pl a konzolokban kivétel nélkül, részben, vagy egészben(Playstation, Xbox, Nintendo) Ibm procik dolgoznak.

Új hozzászólás Aktív témák