Új hozzászólás Aktív témák

  • peti_s

    addikt

    Üdv Mindenki,

    (#47364)Throme
    Lehet hogy nem fogják fejleszteni, de egy fontos lépés lenne szerintem.
    Ezt a több affinitást ne hidd, apuka bemegy a boltba, hogy a gyerekéről jó képeket akar csinálni. A belépő szintű gépeket veszi mindenki, mert profinak tűnik.
    Ezért került ki a D3xxx-ből egy csomó funkció, mert egyszerűen az egész életét nagyon sok helyen auto módban töltötte, objektív csere nélkül.

    (#47368)Roachy
    Szerintem nem olyan gyászos a mobil fotók világa.
    A Huawei abszolút túl van értékelve, de egy Samsung S6-tól felfelé, kellő fény mellett, elég korrekt képet tud csinálni, UHD monitoron is nézve. (Sokszor jobbat mint egy kompakt. )
    Kevesebb fény mellett FHD monitoron is még korrekt szvsz.

    És ezt a baromi jó algoritmusnak köszönhetik, ami jelenleg a profi gépek világában még nincs.
    Én csak felvázoltam egy fejlődési lehetőséget nekik, amivel meglátásom szerint a belépő szintű gépeikkel sokkal több embert érhetnének el.

    (#47377)t72killer
    Igen, mert ugyanolyan hatalmas reklámköltségekkel dolgoznak, mint a "többiek".
    De ha megnézel egy Xiaomit, mindjárt más a helyzet.
    Nem a kínai gyártás feltétlen a költségcsökkentő tényező, hanem a reklámköltségek visszaszorítása pl. a Xiaomi esetében.

    (#47376)tvamos
    A ThinkPad vonalon azért utána még pár évig rajta volt az IBM keze, és mióta teljesen levette róluk, egyesek(szerintem is) már nem olyan. :) (T420-T430-T440 Körül volt szerintem a váltás, addig szerintem csak fejlődött, T440 óta érzem az első visszalépéseket.
    Meg kellett hozniuk fejlesztési illetve gazdasági döntéseket, amiknek egy része előre, más része kicsit visszább vitte a TP Projektet.)
    Ettől függetlenül egy Dell, és egy HP mellett mai napig tökéletes alternatíva, viszont a "ThinkPad tábor" azért sajnál bizonyos dolgokat hogy kikerültek belőle.

    üdv. peti_s

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák