Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    Köszönöm az infókat, olvasgatok még választás előtt! Valahogy a MILC vonal nekem nem szimpatikus, de ne kérdezzétek, miért. A véleményem persze formálható, átnézek néhány tesztet, és meglátjuk. Az áron nem nagyon segít sajnos. De a portré markolat például rohadtul hiányzik a D3500-ról, a kolléga gépét próbálva rettentő kényelmes volt azzal dolgozni, és ezt MILC esetén megint csak buknám (ha jól látom, de nem követem annyira a piacot).

    A fókusz kalibrálásra én is gondoltam, de akkor kábé minden képnek homályosnak kellene lennie, nem? Elméletben konstans téved a gép ilyen esetekben, itt viszont nem ez történik.
    "Haladó vázak AF-ben és szolgáltatásban erősebbek."

    Igen, pont ezért nem lett D5600 a D3500 helyett, mert szenzorból ugyanaz volt benne, a többi feature meg hasznos, de nem vagyok profi, aki ezekből valóban profitálna. Talán a több fókuszpont az egyetlen kivétel, de a videós képességek például egyáltalán nem érdekelnek.

    Objektívből egyébként kettőt használok most, de a tele a fontosabb, valahogy jobban kézre áll, mint a fix. (Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC és Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák