Új hozzászólás Aktív témák

  • Csaba1512

    tag

    válasz zoli62 #25852 üzenetére

    Én nem a levegőbe beszélek. Tíz éve vagyok jogász, és az egyik mobilszolgáltatónál dolgozom. Az említett rendelkezést a 2003. évi C. törvény Az elektronikus hírközlésről tartalmazza. Pontosabban annak 132§ 6. bekezdése, amely így szól "A szolgáltató nem köteles a (4) és (5) bekezdésben foglalt értesítési határidőket az általános szerződési feltételek azon módosításaira alkalmazni, amikor az általános szerződési feltételek módosítása új szolgáltatás bevezetése miatt válik szükségessé, és a módosítás a már nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó általános szerződéses feltételeket nem érinti, vagy ha a módosítással kizárólag valamely előfizetői díj csökken. 7. "Az általános szerződési feltételek módosításának a jelen §-ban foglalt keretek közötti részletes feltételeit a szolgáltató az általános szerződési feltételeiben határozza meg."
    Itt a fórumon többen minden jogi tudás nélkül gyakran félrevezetnek, félreinformálnak emberek. Azt nem teszik hozzá hogy véleményt fogalmaznak meg, és nem törvényi szabályozást.
    Az emberek igazságérzete, gyakran eltér a törvényi szabályozástól, de ettől még a hatóságoknak törvény szerint kell eljárni.

    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák