Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz DrBubo77 #40975 üzenetére

    Ugyanilyet kaptam ma Telenornál. Most kivártam a sorom, 40 perc volt csupán! :K
    Először Nano-t szerettem volna és hozzá egy adapter kitet, mivel még idén tervezem lecserélni a telefonomat és még nem tudom mire (tényleg szóba jöhet 200k+ vagy 60k körüli kategória is, még nem tudom mi lesz) ezért akartam most olyan tekintetben tutira menni, hogy majd ha vásárlásra kerül a sor ne azon kelljen görcsölnöm, hogy a SIM-em jó-e a készülékbe.

    Na a lényeg az, hogy az ügyintéző azt mondta, hogy 1500 egy adapter kit. Na mondom az nem lesz jó, erre mondta, hogy ha csak micro és mini simet használok (ez a 2FF és 3FF aszerint amit korábban mutogattatok) akkor tud adni egy ilyet, mint amit Vodafone-osban mutattál.
    Csak kidobta elém az asztalra bontatlan csomagban, én bontottam én is törtem ki belőle a simet, egyből be telóba és már aktív is volt.

    Egyébként Telenor előtt elmentem egy GSM üzletbe is itt a debreceni plázában. Azt mondja ott a srác, hogy 1500 és kitesz elém egy ilyen ebayen 200 Ft-os adaptert. Na egyből rávágtam, hogy viszlát mire azt mondja egy ezresbe is ideadhatja. :DDD Na ekkor már csak a hátamat látta az ürge.

    Tényleg venni fogok e-bayről is csak most költözés előtt is állok, nem biztos, hogy megjön addig a csomag amíg még itt lakom. Simet meg most munkaügyek miatt nem tudok nélkülözni fél percre sem...

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák