Új hozzászólás Aktív témák

  • Tutu7030

    veterán

    válasz Víz Elek #70189 üzenetére

    Dolgozói Hipernet 21 csomag 10 GB belföldi adatforgalommal és korlátlan e-mailezéssel, böngészéssel(2)
    (2) A havidíjba foglalt adatforgalmi keret, illetve a szolgáltatásba foglalt maximális le- és feltöltési sebesség kizárólag belföldi ill. az 1. roaming díjzónában, a Telenor hálózatán keresztüli használat esetén érvényes, nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség belföldön 32/32 kbps, a roaming 1.díjzónában 0/0 kbps túlforgalmazási díj 0 Ft.

    Böngészés: olyan internetes böngésző alkalmazást futtatni képes platformokon megvalósított tevékenység, amely a WEB szervereken tárolt szöveg és kép formátumokban elérhető információkhoz valós idejű hozzáférést, megjelenítést, valamint nyilvánossá tételt biztosít az internetes hálózat segítségével.

    E-mailezés: elektronikus üzenetek küldésére és fogadására alkalmas, tárolási és továbbküldési, nem azonnali elven működő szolgáltatás az interneten keresztül.

    A böngészés és e-mailezés meghatározására a World Wide Web Consortium (www.w3.org), valamint az Internet Engineering Task Force (www.ietf.org) definíciói alapján került sor.

    Az e-mailezésen és böngészésen kívül minden egyéb forgalmi típus az adatforgalmi keret terhére használható. Egyéb forgalmi típusnak minősül különösen a netrádió, internet video (pl. Youtube, Videa), voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online játékok, fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey, stb.), FTP, OCH (Rapid Share), stb.),

    valamint bármilyen egyéb, böngészésnek, e-mailezésnek kifejezetten nem tekinthető forgalomtípus.

    A havidíjba foglalt adatforgalmi keret, illetve a szolgáltatásba foglalt maximális le- és feltöltési sebesség kizárólag belföldi ill. az 1. roaming díjzónában, a Telenor hálózatán keresztüli használat esetén érvényes, nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség belföldön 32/32 kbps, a roaming 1.díjzónában 0/0 kbps túlforgalmazási díj 0 Ft.

    Az adatforgalmi keret felhasználásáról a szolgáltatás csomagba épített adatmennyiség 80- és 100%-ának elérése esetén értesítő SMS-t küldünk. A teljes havi díjtétellel arányos tört havi díj kerül kiszámlázásra a megrendeléstől a számlazárásig tartó időszakra. Az ajánlat más kedvezményes ajánlattal nem vonható össze.

    A forgalom mérésének egysége 0,1 MB. A szolgáltatás csomagokban az online (korábban WAP) APN nem elérhető.

    LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

Új hozzászólás Aktív témák